De LED batten armaturen van Interlight zijn er in budget en deluxe versie (deze versie komt in aanmerking voor de EIA regeling). Verkrijgbaar in drie maten; 60cm, 120cm en 150cm.

De armaturen zijn ideaal voor toepassing in o.a. galerijen, kelderboxen, scholen, tussenruimtes, in nissen of als koofverlichting.

De Deluxe Linear LED batten van Interlight is verkrijgbaar in drie maten; 60cm, 120cm en 150cm. De 60cm en 120cm uitvoeringen zijn niet dimbaar, de 150cm uitvoering is dimbaar. De batten bestaat uit twee losse onderdelen, hierdoor is de doorbedrading en installatie gemakkelijk te realiseren. De Deluxe Linear LED batten is o.a. ideaal voor toepassing in magazijnen, parkeergarages en in utiliteitsprojecten zoals beursgebouwen en sporthallen.Deze luxe uitvoering is efficiënter dan onze budget batten armaturen. Dankzij efficiëntie en de lange levensduur van de armaturen bespaart u op energie- en onderhoudskosten. Door de hoge lumen watt verhouding komt de batten in aanmerking voor Energie Investeringsaftrek 2017.

© 2016 - 2021 HG-verlichting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel